Tuesday, November 27, 2007

HAAŠKI SUD JE OD SVOG POČETKA BIO AGRESORSKI SUD!

29. rujan 2007.
Uredništvu Web portala amac.hrvati-amac.com

HAAŠKI SUD JE OD SVOG POČETKA BIO AGRESORSKI SUD!

Pridružujem se svim čestitkama i pohvalama upućenim akademiku prof. dr. Josipu Pečariću za njegov ekskluzivni intervju dat za Hrvati AMAC/Forum, koji je odlično vodio gosp. A. Karlović. Potpuno se slažem i s dvojicom komentatora tog intervjua, g. Antom Žanetićem iz Australije i g. Bobom Mostarcem da bi ovaj intervju trebao pročitati svaki Hrvat u svijetu i u Domovini (pogotovu sada nakon najnovije sramotne presude Haaškog suda i pred nove parlamentarne izbore!).

Dakle, sva je povika na najnoviju sramotnu presudu Haaškog suda (kojom je, primjerice, major tzv. «JNA» Veselin Šljivančanin osuđen na samo pet godina zatvora, a kapetan Miroslav Radić oslobođen optužbe za zločine u Vukovaru). Međutim, nije toliko sramotan taj od svog početka sramotni Haaški sud, koliko su sramotni sami naši političari Sanader, Šeks i Mesić (baš ovim redom!!), koji nisu ni prstom mrdnuli u obranu vukovarskih branitelja i civilnih žrtava! Da su oni imali barem malo našeg hrvatskog (!!) nacionalnog ponosa i dostojanstva, ova najnovija sramota ne bi nam se ni dogodila. S druge strane, ne smijemo bježati ni od svoje vlastite odgovornosti. Borba je jedini spas. «Žive samo oni koji se bore»! (Victor Hugo).
Stoga neka nitko više od nas Hrvata i ne pomisli da je premijer Sanader promijenio svoju zmijsku kožu tek kad se dočepao vlasti. To nipošto! Sanader je još od početka 1990.g. bio u istoj zmijskoj koži kao i Mesić, Šeks i njihov tadašnji šef Josip Manolić! Nije se on nimalo slučajno našao u tom prljavom društvu! I nije nimalo slučajno Sanader na kraju postao Mesićev «fikus u Banskim dvorima»! Trebalo je početi puhati i na hladno čim je Sanader početkom 2005.g., na zahtjev Milorada Pupovca, vođe Srba u Hrvatskoj, smijenio Josipa Kompanovića s njegovog položaja pomoćnika ministra iz Uprave za izbjeglice. Već tada je trebalo zvoniti na uzbunu i vikati: IZDAJA, IZDAJA!

Jasno je bilo od početka (barem od mog pisma «Haaški sud i Viteški Hrvati», od 3. 10. 1997.g.)
da je Haaški (ICTY) sud od samog svog početka bio zamišljen kao novo prljavo oruđe za nastavak srpske agresije na Hrvatsku, samo drugim sredstvima, tobože pravnima, a u svrhu nove (treće!) okupacije i koloniza-cije Hrvatske. Njegov cilj je od početka bio istovjetan s planom srpskog kraljevskog «đeneralštaba iz 1923. i 1928.g. o «Amputaciji Hrvatske» (neposredno nakon ubojstva Stjepana Radića), samo ovaj put uz stvaranje velike RSK (Republike Srpske Krajine), od Maslinice do Drine! To je bila prava svrha osnivanja Haaškog suda, svrha koju u prvi mah nije bio shvatio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman. Međutim, nakon našeg upozorenja, dr. Franjo Tuđman se brzo trgnuo, te se odmah odlučno suprostavio tom frankenštajnovskom sudu! Sjećamo se još danas kako je dr. Franjo Tuđman iz Zagreba bio isprašio američku Židovku Madeleine Albright! A onda je judeo-masonerijska aždaja digla svih sedam svojih otrovnih glava, od kojih je najotrovnija jedna «zvečarka» u Hrvatskoj i hrvatskom Saboru, te je počelo bjesomučno riganje otrova po Hrvatskoj.
A što se tiče drske i bezobrazne haaške tužiteljice Carle Del Ponte ona je doista «Balkanska Lady Macbeth», kako ju je to u svom stilu i bez dlake na jeziku označio John Bolton, bivši američki veleposlanik pri UN! Njen Haaški sud se pokazao gorim od Hitlerovog Leipziškog suda 1934.g., a ona mnogo gora tužiteljica od Hermanna Goeringa, kasnijeg Hitlerovog ministra unutarnjih poslova, osnivača Gestapoa i konačno Hitlerovog rajhsmaršala!! Stoga nju, Carlu Del Ponte neće moći oprati od blata i sramote ni još pet knjiga njene pobočnice Florence Hartmann! Sva smo njena «otkrića» mi znali davno prije.
A ni Sanaderu neće pomoći nikakvi naknadni trikovi oko Vukovara (ali i Osijeka!). On je već do kraja pročitana knjiga! Ova sramotna presuda Šljivančaninu i Radiću je ujedno presuda i njemu! Za sve ono što je (namjerno!) propustio uraditi u obranu Vukovara, svih naših hrvatskih branitelja i civilnih žrtava, a napose svih naših generala u Haagu. Sic transit gloria mundi! (ili u prijevodu: «Oholi sramotu za slavu dobija» (Ante Starčević).

Semper Paratus Croatiae
Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

No comments: